Cautare

318 de rezultate pentru "world vision" (2.66 secunde)
Pirelli, companie care detine 24 de unitati de productie in 12 tari, printre care si Romania (doua fabrici, ambele la Slatina), este din nou lider mondial anual, a patra oara consecutiv, in zona Piese Auto si Anvelope a indicilor Dow Jones Sustainability Europe si Dow Jones Sustainability World, au anuntat, in 9 septembrie, SAM si Dow Jones Indexes, care evalueaza activitatile marilor producatori la nivel mondial in functie de o multime de criterii cu caracter tehnic, ecologic, social, de management al riscurilor si de eficienta energetica.
Artere comerciale din orase aflate in centrul si estul Europei care s-au plasat inaintea Bulevardului Magheru sunt, in ordine, din Moscova (locul 15), Praga (locul 27), Budapesta (locul 37) si Varsovia (locul 40), potrivit raportului Main Streets Across The World 2010.
Pe site-ul www.dw-world.de a aparut articolul "Care este problema Romaniei, in viziunea Stratfor" (Autor: Vlad Mixich.Redactor: Ovidiu Suciu), pe care il puteti citi in continuare.
• Co-fondator al fundatiei caritabile World Childhood Foundation; • Centrul Global de Cercetare si Dezvoltare cu peste 100 de oameni de stiinta la Dublin si un modern Institut de cercetare a pielii, la Stockholm;
conceptul Vertrek, inlocuitorul lui Kuga, Escape, Focus Electric, C-Max HEV, C-MAX Energie, Transit Connect Electric, Ranger Wildtrak pick-up, Mondeo ECOnetic, Metal Ka si Fiesta RS World Rally Car.
Revenirea economica va fi mai lenta in unele state din Europa emergenta care au inregistrat boom-uri interne nesustenabile, precum Romania, potrivit raportului World Economic Outlook, publicat de Fondul Monetar International (FMI).
In ochii FMI Romania va avea la anul cel mai puternic avans economic din Europa emergenta, de 3,5% Fondul Monetar International (FMI) mizeaza in continuare pe o crestere de 3,5% a economiei romanesti anul viitor, cea mai mare din randul economiilor europene emergente, in versiunea din septembrie a raportului World Economic Outlook (WEO), cu toate ca alte institutii si banci au coborat deja sau au indicat ca vor reduce prognoza.
Shanghai Group a construit unele din cele mai impresionante lucrari de infrastructura din China, cum ar fi Podul peste Marea Chinei de Est (unul din cele 3 cele mai lungi poduri din lume), Centrul Financiar Shanghai World, dar si Centrul Baltic Pearl, la St.
La inceputul lunii aprilie a anului trecut, Magic World Developments, compania care controleaza si opereaza parcul de distractii Divertiland, anunta ca va deschide, la 1 iulie 2011, cel mai mare parc de distractii din Europa de Sud-Est.
Magic World Developments, compania care controleaza si opereaza parcul de distractii Divertiland, a anuntat, pe pagina de Facebook a proiectului, ca parcul acvatic "La Plaja", va fi inaugurat vineri, 10 august.
http://wwf.ro/bearbrother Despre WWF (World Wide Fund for Nature) Infiintata in anul 1961, WWF este una dintre cele mai importante organizatii internationale care deruleaza proiecte pentru conservarea naturii, in peste 100 de tari.
EcoSport a fost dezvoltat in Brazilia, iar prima generatie a fost lansata in 2003, in timp ce in 2012 a fost lansata a doua generatie, adusa in premiera europeana la Salonul Auto de la Paris si prezentata ca un world car, o masina pe care Ford vrea sa o vanda in toata lumea.
A scris pentru Mediafax, Pro Cinema, Unica, Femeia, Femeia de Azi, Sanatatea de Azi, Mami, Mamica de Azi, Bucataria de Azi, World Class, pentru diversi alti clienti si site-uri corporate.
Cele doua surori voluptoase si-au facut debutul in motorsport atunci cand au participat la Camping World Truck Series unde, au ocupat locurile 26 si 30.
3×3 EuroTour Wizz Air Sport Arena Streetball 2013 este parte din circuitul european 3×3 EuroTour si din cel mondial 3×3 World Tour.
Laureus World Sports Awards/Sportiva anului Gabriela Szabo (n. 14 noiembrie 1975, Bistrita) este o atleta din Romania de talie mondiala, actualmente retrasa din activitatea sportiva.
eram foarte bun cu mingea, dar nu reactionam si ma opream. - Despre meciul cu Suedia, de la World Cup 1994 (SUA):
Hagi a jucat pentru nationala Romaniei la 3 campionate mondiale - in 1990, 1994 (unde a fost numit in World Cup All-Star Team) si 1998, cat si in 3 campionate europene - in 1984, 1996 si 2000.
Prima participare a unei romance si primul podium la cea de-a a XV-a editie a North Pole Marathon 2017, cel mai nordic maraton din lume, recunoscut de Guinness World Records!
World Class Romania, Divertiland. Franciza Legion Run in Romania este detinuta de catre Pandorra Story Style, agentie de campanii integrate si evenimente, unde povestile devin proiecte pline de creativitate, entuziasm si dedicare.
google-analytics.com